Sobre Mi

Hola tot just estic, començant però sembla que Saturn té pressa i m'empeny a fer-ho, vull acompanyar i ajudar amb el que sé de flors de Bach, i altres sistemes florals que reforcen el sistema del Dr. Bach, perquè el món no és el mateix de principis del segle XX i el ser humà i el món animal ara té altres pors i estres que llavors no es coneixien i per tan han sorgit altres sistemes complementaris tot i que la base sempre és el sistema floral del Dr. Bach, jo les he estudiat i conec i per això les treballo, ja què com són vibracionals totes elles ens ajuden a harmonitzar i aconseguir una qualitat de vida millor, hi ha gent que pensa que són un placebo, bé jo les respecto, tot i que no comparteixo les seves afirmacions perquè si amb els bebès i animals funcionen, a ells no els podem convèncer que els anirà bé, perquè senzillament no ens escolten, i ajudada per la practica de Reiki i l'Astrologia Humanista.

Vull posar el meu granet de sorra, no hi ha miracles, però sí que les flors ens ajuden on no arriba la medicina al·lopàtica (medicaments) no la substitueix mai però la pot reforçar amb el que és el nostre estat d'ànim, pors, angoixes, són sensacions vibracionals i aquí és on treballen elles, equilibrant la nostra energia vital, i al veure o sentir les sensacions d'una altra manera, això fa que pugui millorar la nostra salut física.
Aquesta ens avisa abans de produir-se però d'una forma tan subtil que a vegades, no escoltem al nostre cos i la veueta interior que ens diu no facis, o potser fes-ho.

I aquí em teniu, m'agradaria molt poder acompanyar-vos si creieu que em podeu necessitar o sabeu d'algú a prop vostre que ho necessita, amic, amiga, company, familiar etc. Les flors són per ha tots, animals, plantes, bebès, joves, i grans, tots tenim pors, angoixa, però tenim diferents formes d'expressar-ho.

Resalti informació important o anuncis de text como aquest.

Història del projecte

En aquesta part pots descriure la història del projecte i donar raons per a la seva creació. Convé anomenar els punts importants del projecte així com tamb a la gent que hi va participar .

Els nostres usuaris

Aquí pots descriure un usuari típic y per què aquest projecte és important per a ells. Això motiva als visitants per a què tornin ala seva pàgina web.