Que és la teràpia amb flors

Les Flors de Bach Consten de 38 remeis obtinguts a partir de les flors de determinades plantes. 

S'utilitzen tant per a malalties físiques o psicosomàtiques com per a trastorns psicològics o emocionals. Poden utilitzar-se també en el desenvolupament personal, ja que ens ajuden a aprofundir en el nostre interior i a equilibrar-nos. 

Les Flors de Bach són medicaments energètics i no depenen de la quantitat de remei pres, sinó de la freqüència amb la qual es pren. Ells impregnen lentament els nostres cossos subtils, ajudant a millorar l'acte-observació, podent així descobrir els nostres estats emocionals nocius per a la salut. 

Es poden utilitzar per a: 
 Dificultat de concentració 
 Insomni 
 Por i susceptibilitat exagerada 
 Després d'haver patit un accident 
 Grans preocupacions i grans penes 
 Manca d'equilibri emocional 
 Estats depressius 
 Manca d'auto confiança 
 Malsons 
 Malalties de la pell 
 Al•lèrgies, asma 
 Ansietats, processos de desintoxicació……etc 

Nadons i Nens 
 Problemes d'adaptació 
 Hiperactivitat 
 Manca de concentració 
 Nervis 
 Pors 
 Timidesa 
 Malhumor 
 Problemes per dormir 
 Por dels exàmens 
 Estats de depressió 

Les Flors de Bach poden utilitzar-se en els nadons sense cap risc ni contraindicació. És important tenir en compte que l'ànim dels pares influeix tremendament en l'ànim dels nounats. 

Durant l'embaràs la mare sent emocions i sensacions diferents que poden provocar ansietat i símptomes físics, les Flors de Bach són una excel•lent alternativa per a elles. 

Les Flors de Bach són una teràpia que pot ser utilitzada per una mare embarassada sense problemes, ja que està exposada a un sense fi de noves sensacions i sentiments que poden generar tota una gamma de símptomes i signes. A més, ajuden a la mare a enfrontar més tranquil•la el moment del part. 

El terapeuta té la responsabilitat d'indicar-te aquests punts i resoldre qualsevol dubte que tinguis sobre això. 

La teràpia floral es pot realitzar per si sola o de manera complementària amb altres teràpies, ampliant i millorant els seus efectes.